Tien jaar geleden: Vervolg op Star Wars: Starfighter aangekondigd | Gamer.nl

Tien jaar geleden: Vervolg op Star Wars: Starfighter aangekondigd | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Vervolg op Star Wars: Starfighter aangekondigd voor de PlayStation 2

Het vervolg op Star Wars: Starfighter, Star Wars: Jedi Starfighter, werd tien jaar geleden aangekondigd voor de PlayStaton 2. Op 28 maart 2002 verscheen de game voor de console van Sony. Ruim een jaar later volgde een Xbox-versie.

In het spel namen spelers plaats in een Starfighter uit de Star Wars-films. Ook andere vliegtuigen konden bestuurd worden, waaronder de Havoc, Zoomer en Freefall. De game focuste zich qua setting en verhaal op de film Star Wars Episode II: Attack of the Clones. In Amerika verscheen de film zes dagen na de lancering van de game van uitgever en ontwikkelaar LucasArts. Star Wars: Starfighter werd goed ontvangen en kon op positieve recensies rekenen, jnet als het vervolg.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou