Tien jaar geleden: Tony Hawk's Pro Skater 4 aangekondigd | Gamer.nl

Tien jaar geleden: Tony Hawk's Pro Skater 4 aangekondigd | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Tony Hawk's Pro Skater 4 aangekondigd

Tony Hawk's Pro Skater 4 werd tien jaar geleden aangekondigd. Activision deed de game uit de doeken middels een bericht op LoadedInc.com.

Het vierde deel in de skateboardserie werd ontwikkeld door Neversoft, de studio die tegenwoordig vooral bekendstaat om zijn bijdrage aan de Guitar Hero-reeks. Zowel de Tony Hawk- als de Guitar Hero-serie werden begin 2011 stilgelegd door uitgever Activision. Inmiddels is bekend dat er op de VGA Awards in december een nieuwe Tony Hawk-titel uit de doeken gedaan zal worden. Dat meldde de skater zelf vanochtend in een tweet. Over een nieuwe Guitar Hero-telg is overigens niets bekend.

Tony Hawk's Pro Skater 4 was de vierde iteratie in de skateserie en verscheen op 15 november van 2002 op vrijwel alle platformen. Het grootste verschil met eerdere delen was het verdwijnen van de tijdslimiet in de zogenaamde 'Career'-modus.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou