Tien jaar geleden: Star Trek Armada II-demo beschikbaar | Gamer.nl

Tien jaar geleden: Star Trek Armada II-demo beschikbaar | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Star Trek Armada II-demo beschikbaar

De StarTrek Armade II-demo werd tien jaar geleden gelanceerd. Liefhebbers van het eerste en laatste vervolg in de strategische Star Trek Armada-serie konden zo voor het eerst met het spel kennismaken.

Star Trek: Armada II is een strategiespel dat zich afspeelt in het Star Trek The Next Generation-universum. De ontwikkelaar is Mad Doc Software en de game werd uitgegeven door Activision. De game liet je in de singleplayer spelen met verscheidene facties, waaronder de United Federation of Planets, Klingon Empire, and Borg Collective. In de multiplayermodus werden daar nog de Carda ian Union, Romulan Star Empire, and Species 8472 aan toegevoegd.

Armada II onderscheidt zich met zijn gameplay nauwelijks van zijn voorganger, hoewel het vergaren van benodigde stoffen voor je crew iets anders in zijn werking ging. De demo weegt ongeveer 90 megabyte en is hier nog steeds te downloaden. De uiteindelijke game verscheen op 16 november van 2001.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou