Tien jaar geleden: Sony brengt PS2 in vijf nieuwe kleuren | Gamer.nl

Tien jaar geleden: Sony brengt PS2 in vijf nieuwe kleuren | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Sony brengt PlayStation 2 in vijf nieuwe kleuren

Als je aan de PlayStation 2 denkt, denk je hoogswaarschijnlijk aan een zwarte console. Tien jaar geleden meldden we dat de console in echter in vijf extra kleuren zal verschijnen, waaronder rood, grijs, geel, blauw en zilver.

Wil je er nu nog één op dek op tikken, dan zul je goed moeten zoeken. De olijke PlayStation-consoles waren onderdeel van een gelimiteerde oplage van enkel 10.000 exemplaren. Daardoor waren er over de hele wereld slechts 2.000 consoles per kleur beschikbaar, gebundeld met een controller in dezelfde kleur. De consoles verschenen zowel in Japan als in Amerika en Europa.

Het uitbrengen van consoles in andere kleuren is van alle tijden. Zo meldden we gisteren dat Nintendo de Wii nu ook in een blauwe kleur op de markt zet.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou