Tien jaar geleden: Sega kondigt Xbox-games aan | Gamer.nl

Tien jaar geleden: Sega kondigt Xbox-games aan | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Sega kondigt Xbox-games aan

Tien jaar geleden begon Sega weer aan de weg opwaards: de Dreamcast was zo goed als begraven en de uitgever ging spellen voor andere consoles uitgeven. De GameCube kreeg bijvoorbeeld Super Monkey Ball en Phantasy Star Online V2, terwijl de PlayStation 2 onder andere Ecco the Dolphin en Head Hunter ontving.

De Xbox kreeg ook een hele lading games en voor de echte Sega-fans was dat toch wel de leukste line-up. In de planning stond bijvoorbeeld Jet Set Radio Future, het vervolg op de cultgame Jet Set Radio, waarin met inline-skaters hele steden onder graffiti gezet moesten worden. Ook kreeg de Xbox Gun Valkyrie, Sega GT 2002 en Panzer Dragoon Next. Uiteindelijk zou de Xbox zelfs Shenmue 2 krijgen.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou