Tien jaar geleden: Metal Gear Solid 2 niet uitgesteld | Gamer.nl

Tien jaar geleden: Metal Gear Solid 2 niet uitgesteld | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Metal Gear Solid 2 niet uitgesteld

Rond negentien september bevindt de wereld zich nog steeds in de nasleep van de terroristische aanvallen op Amerika. Veel spellen moeten worden aangepast vanwege scènes die in verband kunnen worden gebracht met de vliegtuigkapingen. Er gaan geruchten dat ook Metal Gear Solid 2: Sons of Liberty daar het slachtoffer van wordt, meldden we in 2001.

Het spel kende een scène die zich nabij het World Trace Center afspeelde. Geruchten deden de ronde dat Konami veel aan moest pa en. In een persbericht gaf de ontwikkelaar te weten dat dat onzin was, en dat het plot van de game niet eens onder de veranderingen heeft geleden. Het vervolg verscheen dus gewoon op de geplande releasedatum van 13 december. Sons of Liberty kon op lovende kritieken rekenen.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou