Tien jaar geleden: Eidos maakt veel haast met Hitman 2 | Gamer.nl

Tien jaar geleden: Eidos maakt veel haast met Hitman 2 | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Eidos maakt veel haast met Hitman 2

Tien jaar geleden ging het gerucht dat Eidos veel haast maakte om Hitman 2 toch nog aan het einde van dat jaar in de winkels te krijgen. De game kwam echter pas in het najaar van 2002 uit, maar wel met een groot succes als gevolg. Nee, echt lang moeten we pas wachten op de nieuwe Hitman. De derde game in de reeks kwam in 2006 uit en het lijkt er op dat we volgend jaar eindelijk met een nieuw deel aan de slag mogen. Op afgelopen E3 waren we in ieder geval razend enthousiast over de game. Hitman: Absolution was zelfs één van onze favoriete games op de show. Dit schreven we er over:

"Het heeft lang geduurd, maar we mogen eigenlijk onze favoriete kale huurmoordenaar weer verwelkomen. De demo die ik te zien kreeg maakte indruk. De game gaat een filmische kant op, waarbij spelers af en toe door lineaire gedeeltes heen lopen zodat het sterke verhaal zich verder kan ontwikkelen. Maar bovenal lijkt die vertrouwde Hitman-gameplay nog gewoon intact te blijven: de vrijheid om mensen te doden zoals jij dat wilt. Dat is waar we Hitman voor spelen en dat lijkt IO Interactive wederom te gaan leveren."


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou