Tien gratis games te spelen via PlayStation Plus | Gamer.nl

Tien gratis games te spelen via PlayStation Plus | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Drie games blijven een heel jaar gratis beschikbaar voor PlayStation Plus-leden: InFamous 2, Motorstorm: Apocalypse en LittleBigPlanet 2. Daarnaast zijn er zes games die om de twaalf weken gewi eld worden voor nieuwe games. Op 6 juni begint Sony met Warhammer 40,000: Space Marine, Chime Super Deluxe, Darksiders, Renegade Ops, Outland en Oddworld: Stranger's Wrath HD.

Verder is er elke maand een 'game van de maand', die vier weken gratis te downloaden is. In de maand juni is dat Virtua Fighter 5: Final Showdown.

PlayStation Plus-leden krijgen ook af en toe gratis indie-games onder de noemer PlayStation Plus Presents. Deze zomer is dat de arcadeshooter Retro/Grade. Een PlayStation Plus-abonnement kost 49,99 euro per jaar (of 14,99 euro voor 90 dagen) en levert naast bovenstaande acties vaak kortingen op games op.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou