Tien games die nu of kort na release van PS VR2 verschijnen onthuld

Tien games die nu of kort na release van PS VR2 verschijnen onthuld

Sony heeft nog eens tien games onthuld die ergens kort na de release van de PlayStation VR2 verschijnen.

Dat onthulde Sony op PlayStation Blog. Zo komt de smash-'em-up Gorn van Free Lives op 16 maart uit. Ook Nock: Bow + Arrow Soccer, dat boogschieten en voetballen combineert, moet in maart verschijnen. 

Vandaag komen zowel Ragnarock - een vr-ritmegame - en de motor-actiegame Runner uit. Ook vanaf vandaag beschikbaar is rockmuziekgame Unplugged: Air Guitar, met muziek van onder andere Weezer en The Offspring.

Het Nederlandse Vertigo Games - onder andere bekend van Arizona Sunshine - brengt "later dit jaar" Hellsweeper VR uit, waarin aardse zwaartekracht niet bestaat. Ook later dit jaar verschijnt Another Fisherman's Tale, het vervolg op de in 2019 uitgekomen vr-puzzeladventuregame A Fisherman's Tale. Sushi Ben, waarin spelers een sushirestaurant van de ondergang proberen te redden, moet ook dit jaar uitkomen.

Tot slot verschijnen er gratis PS VR2-updates voor de zwaardvechtgame Swordsman VR en de barmansimulatie Startenders: Intergalactic Bartending. Hieronder zijn trailers van de games te zien.

PlayStation VR2 is vanaf vandaag officieel verkrijgbaar. In de Gamer.nl-recensie van Harry Hol werd het volgende gemeld: "De PSVR2 is zonder mitsen of maren de beste vr-bril voor consumenten. Het is een geweldig ontworpen apparaat met de allerbeste technologie die vr op dit moment te bieden heeft. De interne tracking werkt foutloos en maakt het mogelijk om alle soorten vr-games te spelen, van zittend tot volledige room-scale. De foveated rendering gecombineerd met de kracht van de ps5 maakt de grafische ervaring subliem. Het is geweldig dat een dergelijke vr ervaring ‘gewoon’ op een spelcomputer kan draaien."

Watch on YouTube
Watch on YouTube
Watch on YouTube
Watch on YouTube
Watch on YouTube
Watch on YouTube
Watch on YouTube
Watch on YouTube
Watch on YouTube
Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Hier ook ontvangen. Man word er misselijk van en dat ding zweet op je hoofd. Ff wennen hoop ik.

0
test

@-marco- vr kan je trainen, wordt steeds beter. Als je misselijk word of hoofdpijn krijgt sowieso pauze nemen. Zweten heb ik alleen in de zomer, das kut

0

@adutchman zwetende kut is sowieso niet ok

0
test

@fonsrutte Glijdt wel makkelijker

0

Aanbevolen voor jou