Ticket Video Games Live geeft 20% korting used games Game Mania | Gamer.nl

Ticket Video Games Live geeft 20% korting used games Game Mania | Gamer.nl

PC REVIEW - Als je gevraagd wordt om een Nederlandse gamedeveloper te noemen, zal je vermoedelijk Killzone-ontwikkelaar Guerrilla Games noemen. Toch zijn er inmiddels ook talloze andere, kleinere studios die fraaie (indie)games hebben uitgebracht. Zo brachten de afgelopen jaren ons onder andere Reus van Abbey Games, Awesomenauts van Ronimo Games en Luftrausers van Vlambeer. Met regelmaat komen er dus kwalitatief degelijke titel van Nederlandse bodem. Nieuw in dit rijtje is Amulware, dat debuteert met Roche Fusion.

Mensen kunnen bij de Game Mania hun ticket vertonen en 20 procent korting krijgen op de tweedehands games. De actie loopt tot en met 20 november. Mensen kunnen hun ticket voor Video Games Live via de website kopen.

Op 12 november vindt in de Heineken Music Hall het Video Game Live-concert plaats. Video Games Live presenteert gamemuziek in een spectaculair, multimediaal jasje. Het event combineert de energie en opwinding van een rockconcert met de kracht en emotie van een orkest en voegt daar technologie, interactieve ervaring en adembenemende animaties aan toe die enkel videogames kunnen bieden.

Doe ook mee met de prijsvraag van Gamer.nl. Maak zelf iets muzikaals en mi chien doe je wel live mee met het optreden!


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou