THQ ziet toekomst zonnig in | Gamer.nl

THQ ziet toekomst zonnig in | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

THQ ziet de verkoop van de UFC-licentie aan Electronic Arts als een "win/win situatie". Volgens THQ's nieuwe directeur Jason Rubin is de game-industrie de afgelopen jaren in slaap gesukkeld en worden de grote uitgevers nauwelijks uitgedaagd. Rubin ziet nieuwe distributiemodellen op de PC als hulpmiddelen om de industrie te veranderen en gelooft dat THQ de studios in handen heeft om hier op in te spelen.

THQ heeft zijn kantoor in San Diego gisteren gesloten en alle werknemers van de ontwikkelstudio ontslagen. THQ San Diego was verantwoordelijk voor de WWE-games en bracht in 2011 WWE All Stars uit. De studio werkte aan een nieuw deel in de UFC-serie. Electronic Arts kondigde tijdens zijn E3-persconferentie aan dat zij de licentie nu in handen hebben.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou