THQ: 'Volition kan niveau van Red Dead Redemption of Skyrim halen' | Gamer.nl

THQ: 'Volition kan niveau van Red Dead Redemption of Skyrim halen' | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Rubin denkt dat Volition betere games kan maken dan Saints Row: The Third. Rubin over een volgende titel van de studio: "Waarom zou dat niet een Red Dead Redemption of een Skyrim kunnen zijn?" Hij denkt dat Volition een game als Saints Row: The Third gemaakt heeft omdat ze niet alle vrijheid hadden. "Zo ging het bij toen bij THQ en ik weet dat ik dat kan veranderen."

Hij wil dat THQ een klein aantal unieke, "goed doordachte, goed gefinancierde en goed geleide" projecten gaat doen die een specifieke plaats binnen de markt kunnen innemen, met de mogelijkheid om de "top" van de markt te bereiken. Rubin zegt het niet belangrijk te vinden hoe het bedrijf in de situatie terecht is gekomen waar het zich nu bevindt: "Dit is waar we zijn en ik denk dat het bedrijf zich in een sterke positie bevindt."


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou