Bilson was de laatste jaren verantwoordelijk voor alle core games van THQ, waaronder Saints Row: The Third, Red Faction: Apocalypse, Warhammer 40k: Space Marine en Homefront. Onder leiding van Danny Bilson is THQ zich in de afgelopen jaren meer op core-games en minder op kinder- en licentietitels gaan richten. Die richting wordt nog sterker ingezet, maakte CEO Brian Farrell onlangs bekend, maar dat zal zonder Bilson zijn. Wat Bilson gaat doen, is nog niet bekend. Dave Davis, senior vice president van Core Studios, vertrekt ook.

Jason Rubin, die het team van Naughty Dog tot 2004 heeft geleid, wordt nu verantwoordelijk voor al THQ's wereldwijde productontwikkeling, marketing en uitgeefactiviteiten. Hij rapporteert rechtstreeks aan Brian Farrell. "Jasons staat van dienst in de industrie spreekt voor zich en hij is een van de slimste mensen in de business", aldus Farrell. "Wij geloven dat hij een game changer kan zijn en enorm kan bijdragen aan het uitvoeren van onze strategie om kwalitatieve core game-ervaringen te brengen."

THQ heeft zich ook versterkt met Jason Kay; hij is de nieuwe chief strategy officer. Kay rapporteert direct aan Rubin, met wie hij enkele jaren geleden de mediatool Flektor heeft opgericht.