THQ heeft vandaag zijn financiële cijfers van het afgelopen kwartaal bekend gemaakt. Hoewel het bedrijf een verlies heeft gedraaid van $1.4 miljoen, is dit aanzienlijk minder dan men aanvankelijk verwachtte. De goede prestaties van Destroy All Humans! en Juiced zijn hier deels verantwoordelijk voor.

Zoals vaak met financiële overzichtjes komen er ook diverse verschuivingen van releasedates aan het licht. THQ heeft voor flink wat spellen een nieuwe releasedatum geprikt. Zo zullen de twee Xbox 360 games Saint's Row en The Outfit niet meer rond de launch van deze console op de markt komen. The Outfit komt in het eerste kwartaal van 2006, Saint's Row pas in het tweede kwartaal.Ook S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl heeft opnieuw enige vertraging opgelopen. Stond het spel oorspronkelijk nog voor 'ergens in 2006' geplanned, nu is dit geconcretiseerd tot oktober 2006, toch iets later dan we eigenlijk gehoopt hadden.

THQ heeft momenteel 13 spellen voor next-gen consoles in ontwikkeling. Een aantal hiervan zullen pas in 2007 en verder verschijnen, maar er zullen er ook al heel wat in 2006 op de markt komen. Er is ook een next-gen worstelspel met de WWE licentie in de maak.