THQ verlengt licentieovereenkomst WWE met acht jaar | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

"Deze overeenkomst verzekert dat WWE-games een belangrijke hoeksteen blijven voor THQ's jaarlijkse releaseschema op de lange termijn", aldus de baas van THQ, Brian Farrell. "We kijken er naar uit om direct met de WWE samen te werken om hun merk op het gebied van videogames uit te breiden door voortdurende gameplay-innovaties en het leveren van meer online WWE-content."

Speelgoed

Naast het vernieuwen van de licentieovereenkomst heeft THQ ook de problemen die het bedrijf had met speelgoedfabrikant JAKKS Pacific over de WWE-licentie opgelost. De inzet was de productie van onder andere speelgoed onder WWE-licentie. De drie betrokken partijen trekken al hun aanklachten in en geen van de drie hoeft toe te geven iets verkeerds gedaan te hebben. Voor het oplo en van deze zaak moet THQ wel bijna 9,3 miljoen euro betalen aan de WWE.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou