THQ sluit online uitgever THQ*ICE | Gamer.nl

THQ sluit online uitgever THQ*ICE | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

THQ*ICE staakte zijn werkzaamheden in de Verenigde Staten eind augustus. Zes maanden geleden zei Eddie Chen, CEO van THQ*ICE, tegenover GamesIndustry nog dat Dragonica Online "succesvol" was en dat meerdere andere titels klaar waren om uitgebracht te worden. Gamasutra meldt dat THQ zijn aandeel in THQ*ICE enkele dagen na dat interview al beëindigde.

Dragonica Online is in ontwikkeling bij het Koreaanse Barunson Interactive. De studio begon in 2006 aan de game te werken. Het spel is in Europa al sinds juni 2009 in open bèta, een releasedate van de uiteindelijke versie is nog niet bekend. Volgens GamesIndustry zou de game in september weer operationeel moeten zijn. Dit in verband met de overdracht tu en uitgevers.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou