THQ onthult DLC-constructie voor WWE Smackdown vs. Raw | Gamer.nl

THQ onthult DLC-constructie voor WWE Smackdown vs. Raw | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

In het geval van WWE SmackDown vs. Raw 2011 bevat deze selectie aan downloadbare content onder meer nieuwe speelbare personages, andere outfits, nieuwe arena's, volledige toegang tot alle vrij te spelen extra's en een teken van waardering voor de grootste fans van het spel. 

De selectie downloadbare content is ook voor spelers zonder de 'Fan Axxe '-pas te downloaden, maar deze zullen dan ieder afzonderlijk aangeschaft moeten worden. "De Fan Axxe -constructie voor WWE SmackDown vs. Raw 2011 biedt consumenten een zeer aantrekkelijke mogelijkheid om hun WWE-ervaring aanzienlijk uit te breiden", zo stelt Danny Bilson van THQ.

Diefstal

THQ liet zich eerder al uit over de invloed van de tweedehands markt op de gamesindustrie en gaf toen aan van mening te zijn dat winkelketens die zich in deze markt gestort hebben diefstal plegen, en dat het de ontwikkelaars treft die eigenlijk recht hebben op het geld.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou