THQ onderzocht door advocatenkantoor om UDraw | Gamer.nl

THQ onderzocht door advocatenkantoor om UDraw | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Holzer Holzer & Fistel wil hiermee achterhalen of een aantal verklaringen van THQ over het bedrijf, zijn vooruitzichten en activiteiten, onjuist of misleidend waren. Het advocatenkantoor onderzoekt onder andere of THQ verzaakt heeft te melden dat de vraag naar UDraw-controllers voor Xbox 360 en PS3 lager was dan het bedrijf verwacht had.

De oorzaak van de tegenvallende verkoop zou het verschil tu en Wii- en Xbox 360- of PS3-bezitters zijn. In februari van dit jaar heeft THQ de productie en verkoop van UDraw stopgezet. Eerder heeft THQ gezegd dat UDraw-controllers voor Xbox 360 en PS3 de inkomsten van het bedrijf zouden laten groeien. De uitgever bleef echter met grote voorraden van het acce oire zitten.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou