THQ Nordic-livestream wordt op 12 augustus uitgezonden

THQ Nordic-livestream wordt op 12 augustus uitgezonden

THQ Nordic zendt op 12 augustus een livestream uit waarin het aankomende games onthult en toont.

De showcase wordt op 12 augustus om 21:00 uur Nederlandse tijd uitgezonden via

Watch on YouTube

en Twitch. Dat heeft de uitgever aangekondigd. Vorig jaar werd de digitale showcase van het bedrijf op 17 september uitgezonden, dus dit jaar is de presentatie iets eerder. THQ Nordic belooft "diverse compleet nieuwe games" te tonen. Wel is al bekendgemaakt dat de eerder onthulde spellen Outcast 2: A New Beginning en Jagged Alliance 2 worden getoond.

De digitale presentatie is zover bekend niet onderdeel van een groter geheel, zoals Gamescom, dat van 24 tot en met 28 augustus wordt gehouden. E3 gaat dit jaar niet door, maar Geoff Keighley organiseert deze zomer wel weer Summer Game Fest, inclusief een Kick-Off Live-show.

THQ Nordic werd in 2011 opgericht als Nordic Games en kocht in 2013 diverse IP's van het opgeheven THQ op. In 2016 werd het bedrijf hernoemd naar THQ Nordic. Het bedrijf is eigenaar van negentien studio's, waaronder Gunfire Games (Darksiders 3), Bugbear Entertainment (Wreckfest) en Black Forest Games (de remake van Destroy All Humans). In 2019 nam THQ Nordic de regisseur van Timesplitters aan om aan een nieuwe game in de reeks te werken, dat vooralsnog niet is getoond.

THQ Nordic is samen met uitgevers als Koch Media en Saber Interactive onderdeel van Embracer Group.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou