THQ Nordic-stream bevat 'terugkeer van legendarische franchises'

THQ Nordic-stream bevat 'terugkeer van legendarische franchises'

Op 17 september zendt THQ Nordic een digital showcase uit. Het bedrijf gaat hier naar eigen zeggen enkele langverwachte games onthullen.

De livestream is ter ere van het tienjarige jubileum van de uitgever, dat samen met studio's als Saber Interactive en Koch Media onderdeel is van Embracer Group. De show bevat zes nieuwe game-aankondigingen, waaronder "de terugkeer van legendarische franchises. Op een aantal wachten fans al decennia. Ook zijn er vervolgen op geliefde games." 

De presentatie wordt op vrijdag 17 september om 21:00 uur Nederlandse tijd uitgezonden via

Watch on YouTube

, Twitch en Steam. Het wordt gepresenteerd door Geoff Keighley, de organisator en presentator van The Game Awards en Gamescom Opening Night Live.

THQ Nordic werd in 2011 opgericht als Nordic Games en kocht in 2013 diverse IP's van het opgeheven THQ op. In 2016 werd het bedrijf hernoemd naar THQ Nordic. Het bedrijf is eigenaar van negentien studio's, waaronder Gunfire Games (Darksiders 3), Bugbear Entertainment (Wreckfest) en Black Forest Games (de remake van Destroy All Humans).

In 2019 nam THQ Nordic de regisseur van Timesplitters aan om aan een nieuwe game in de reeks te werken. Inmiddels is echter bevestigd dat die game niet tijdens de livestream wordt onthuld.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

@jennifermnw wat vervelend, heb net plannen voor vanavond. Maar even serieus niemand gaat op jullie bots in dus zoek een andere site om te spammen.

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

@san5324 bedoel meer dat mensen op hun links drukken

0
test

Nieuwe Carmageddon?

0

Aanbevolen voor jou