De laatste jaren gaat het steeds beter met THQ, één van de grotere bedrijven uit de gamesindustrie. In de laatste negen maanden van 2006 werd ruim 20 miljoen euro meer winst gemaakt dan in het jaar ervoor. Het gaat zo goed met het bedrijf, dat ze constant bezig zijn met uitbreiden.

Het laatste wapenfeit in deze expansie is de overname van ontwikkelstudio Mass Media. Deze in Californië gesitueerde developer wordt volledig door THQ overgenomen.THQ laat in het persbericht weten dat ze (natuurlijk) blij zijn met de overname en dat er een enorme hoeveelheid kennis, talent en ervaring in huis wordt gehaald.

Mass Media is vooral bekend geworden door de PlayStation 2 versie van de tactische shooter Full Spectrum Warrior en een Shrek-game, gemaakt naar de gelijknamige film.

Over de enorme winst die THQ in 2006 heeft gemaakt, weet de CEO te vertellen dat dat onder andere aan het grote succes van Disney/Pixar ligt. THQ had onder andere de game Cars in 2006, een spel naar aanleiding van de animatiefilm van Pixar. Ook spellen als Saint's Row en het nu al legendarische Company of Heroes deden het zeer goed en hebben bijgedragen aan de winst.