Nieuws
Expeditions

THQ koopt rechten van Expeditions-franchise

Uitgever koopt alles bij elkaar

Geschreven door Rick Bloemzaad op
De Oostenrijkse uitgever THQ Nordic heeft de intellectuele eigendommen van de Expeditions-franchise gekocht. Met de nieuwste overnamen laat THQ Nordic via Twitter weten dat er een derde Expeditions-game wordt ontwikkeld.

De Expeditions-franchise wordt ontwikkeld door de Deense studio Logic Artists. Met de overname werd direct met de ontwikkelaar afgesproken om naast de twee eerdere titels nu een derde Expeditions-game te gaan ontwikkelen.

Momenteel bestaan er twee pc-games in de Expeditions-franchise; Expeditions: Vikings en Expeditions: Conquistador. Deze games werden respectievelijk in 2017 en 2013 uitgebracht en Logic Artists gaat nu werken aan een derde game voor de serie. De Expeditions-games zijn tactische turn-based rpg's waarbij de speler moet leiden over een volk dat moet overleven.

De afgelopen tijd kocht THQ Nordic in korte tijd meerdere studio's en intellectuele eigendommen. Zo werd kort geleden nog bekend dat de uitgever Coffee Stain Studios en Bugbear Entertainment overnam. Daarnaast nam het eerder dit jaar de rechten over van Kingdoms of Amalur, Alone in the Dark en Act of War.

Dit artikel delen:

Lees meer

Leden Xbox Game Pass kunnen vanaf nu games preloaden Word beroemd met streamen in de nieuwe Sims 4-dlc
1

Reacties op: THQ koopt rechten van Expeditions-franchise

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • avatar

    Baukereg

    • 15 november 2018 16:33
    Dat is best spannend nieuws. Leuke games met goede combat en de nodige keuzevrijheid. Ik moet zeggen dat Vikings bij mij niet dezeflde impact had als Conquistador. Toch kijk ik uit naar deel 3.

    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.