THQ kan zich geen flop meer veroorloven | Gamer.nl

THQ kan zich geen flop meer veroorloven | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

In het rapport van THQ van dit jaar laat de uitgever weten dat "het niet halen van de verwachte resultaten van een of meerdere producten, gebaseerd op franchise, het bedrijf en de financiële resultaten aanzienlijk kan schaden".

Ondanks de reorganisatie die het bedrijf heeft doorgevoerd bestaat  er nog steeds de mogelijkheid dat er verlies gedraaid gaat worden in de toekomst. De uitgever denkt mi chien extra geld nodig te hebben om de geplande bedrijfsvoering voort te kunnen zetten wanneer er de kosten hoger zijn dan gepland of wanneer de verkoop tegenvalt. Mocht het bedrijf tegenslagen te verduren krijgen dan zullen projecten die in ontwikkeling zijn geannuleerd moeten worden, aldus THQ.

Bedrijven met meer dan tien miljoen dollar aan activa en meer dan vijfhonderd aandeelhouders zijn in de Verenigde Staten verplicht om jaarlijks een 10-k Form rapport uit te brengen. Dit moet van het U.S. Securities and Exchange Commi ion, de Amerikaanse tegenhanger van de Autoriteit Financiële Markten.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou