THQ introduceert vierde titel in WWE-serie | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

De nieuwe titel blijft minder trouw aan hoe het er in het echte WWE-circuit aan toe gaat. THQ’s Danny Bilson legt uit dat het bedrijf met deze titel de verkopen van THQ’s grootste WWE-titel Smackdown vs. Raw niet in de weg wilde zitten. De nieuwe, nog naamloze titel, zal bestaan naast Smackdown vs. Raw, WWE All Stars en Smackdown vs. Raw Online. Bilson zegt dat THQ voornemens is om elke zes maanden een andere WWE-game op de markt te brengen.

Azië

WWE Smackdown! Vs. Raw Online is een gratis speelbare titel die alleen op de Aziatische markt is verschenen. Deze game zal niet in de Verenigde Staten en Europa uitkomen. Dat gaat volgens Bilson niet gebeuren omdat deze game “specifiek voor de Aziatische speelgewoontes is ontwikkeld". De game zou teveel aangepast moeten worden om geschikt te zijn voor de Westerse markt.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou