Bij het failliesement van de uitgever Acclaim, alweer meer dan een maand geleden, rees meteen de vraag wat er zou gebeuren met de games die de uitgever op dat moment in de planning had staan. Vooral over het lot van de langverwachte straatracegame Juiced werd veel gespeculeerd. De geruchten gingen dat Take 2 Interactive een bod gedaan zou hebben op de titel, maar uiteindelijk is THQ als winnaar uit de bus gekomen.

Voor het bedrag van $10.5 miljoen, een half miljoen meer dan het bod van Take 2, heeft de uitgever van spellen als Full Spectrum Warrior en S.T.A.L.K.E.R., deze titel vooralsnog in de wacht weten te slepen. Fund4Games, dat het spel gefinancieerd heeft, zal van het bedrag $4,5 miljoen meekrijgen, maar is niet helemaal tevreden met dit bedrag en eist meer royalites, waardoor de deal eventueel nog op de klippen zou kunnen lopen.

THQ zelf is van plan om Juiced, dat reeds voltooid was, niet direct op de markt te gooien maar de ontwikkeling te hervatten om nog enkele bugs uit het spel te halen. Het spel wordt in de meeste reviews namelijk vrij gemixt ontvangen en enige maanden extra ontwikkeltijd zouden het spel allicht goed doen. De kans is er dan ook dat deze reviews niet representatief zijn, voor wat het eindproduct te bieden heeft. Wij hebben zelf de reviewversie van Acclaim al mogen spelen, en kunnen alleen maar beamen dat het spel nog wel een extra opfrisbeurt kan gebruiken.