THQ gaat samenwerken met boekuitgever | Gamer.nl

THQ gaat samenwerken met boekuitgever | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

De twee partijen hebben een nieuw team opgezet dat in eerste instantie boeken en games gaat uitbrengen. THQ en Random House werkten recent al samen aan een boek voor de shooter Homefront. "Deze samenwerking is een lichtend voorbeeld van hoe we interre ante en opwindende uitgeefkansen kunnen genereren naarmate verschillende media steeds verder samenlopen", zegt THQ's Lenny Brown over de samenwerking.

"Werkend met het ongelofelijke team bij Random House verwachten we een nieuw IP-universum vanaf de grond op te bouwen. Daarbij verkennen we personages, locaties en verhalen in deze werelden op een manier die elk medium laat doen wat het het beste doet, en geven we fans een echt ongeëvenaarde ervaring.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou