THQ: 'Dawn of War III brengt verrassende vernieuwingen' | Gamer.nl

THQ: 'Dawn of War III brengt verrassende vernieuwingen' | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

"Ik vind mezelf een eikel als ik zeg dat het fantastisch is, maar dat is het wel. En we gaan er iets mee doen dat je nog niet eerder hebt gezien", vertelt Bilson. "We behouden wat dingen die altijd fantastisch zijn geweest van de eerste twee generaties; we gaan terug naar het eerste deel voor sommige dingen, naar het tweede voor andere dingen en drie brengt ons wat nieuwe elementen. Wannneer je het ziet, zeg je 'wauw'. Dat beloof ik."

Relic Entertainment, de ontwikkelaar van de eerste twee delen, heeft de real-time strategiegame momenteel in ontwikkeling. Daarnaast werkt de studio aan Warhammer 40,000: Space Marine, een actiegame in het Warhammer-universum voor PC, PlayStation 3 en Xbox 360.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou