THQ boekt bijna twee keer zoveel verlies als vorig jaar | Gamer.nl

THQ boekt bijna twee keer zoveel verlies als vorig jaar | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Uit het financiële rapport van THQ blijkt dat het bedrijf in het afgelopen kwartaal, dat liep van 1 juli tot en met 30 september, zijn totale verkopen zag stijgen tot 106 miljoen euro. Dit in vergelijking met de 55,72 miljoen euro van hetzelfde kwartaal vorig jaar. Desondanks heeft de uitgever een verlies geboekt 67,1 miljoen euro, vorig jaar was dit cijfer 34,2 miljoen dollar. 

Voor het vierde kwartaal verwacht THQ een beter resultaat. Zo geeft het bedrijf de uDraw Game Tablet voor de Xbox 360 en PlayStation 3 uit. CEO Brian Farrell heeft daarnaast goede verwachtingen voor Saints Row: The Third en WWE '12, die volgens hem in pre-orders "significant boven hun voorgangers uit torenen."


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou