THQ betreurt kwaliteit eigen games | Gamer.nl

THQ betreurt kwaliteit eigen games | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Farrell noemt dat de kwaliteit van de laatste drie THQ-games te wensen overlaat. Daarmee refereert Farrell in ieder geval naar Red Faction: Armageddon; de CEO liet in hetzelfde gesprek weten dat de Red Faction-serie wordt stopgezet. De andere twee games waar hij op doelt zijn waarschijnlijk MX vs. ATV Alive en UFC: Personal Trainer.

"De laatste drie lanceringen die we hebben gehad waren teleurstellend op het gebied van kwaliteit. Een cijfer halverwege de 70 [op Metacritic] is niet goed genoeg. Het hele kernteam weet dat." Dat kernteam gaat nu meer tijd en middelen stoppen in zijn games, om een hogere kwaliteit te waarborgen, zegt Farrell. Hij noemt Saints Row: The Third als een game waarvan THQ gelooft dat de kwaliteit wel aanwezig is. Gamers lijken het daarmee eens te zijn: het aantal pre-orders voor de game ligt twee keer zo hoog als die voor Saints Row 2.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou