THQ: '3D past niet bij elke game' | Gamer.nl

THQ: '3D past niet bij elke game' | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

"Mijn mening is dat 3D heel tof is voor bepaalde game. Maar ik zie niet alles in 3D", aldus Bilson. "Wij als bedrijf ondersteunen onze partners als ze 3D willen gebruiken, maar we kijken altijd naar wat werkt."

Bilson noemt Metro 2034 en De Blob 2 als twee games die wel goed gebruik kunnen maken van 3D-effecten. "Deze games zijn specifiek geselecteerd omdat die volgens ons goed werken in 3D. In deze gevallen zijn de kosten om ze in 3D te maken ook laag." De Blob 2: Underground zal op Xbox 360 en PlayStation 3 in 3D te spelen zijn. De Wii-versie komt niet in 3D.

Bilson meldde ook dat het vreemd is dat er nog geen prijs voor Microsoft's bewegingsgevoelige techniek voor Xbox 360, Kinect, bekend is. "Ik weet van niks. Maar Microsoft wordt geleid door een hele slimme kerel en ik weet zeker dat ze er een goede prijs aan zullen hangen."


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou