Nieuws
Fortnite

Thor komt naar vierde seizoen van Fortnite

#FreeFortnite Cup wordt morgen gehouden

Geschreven door Michel Musters op
Het vierde seizoen van Fortnite komt er aan en Marvel-held Thor lijkt een belangrijk onderdeel daarvan te worden.

Via het officiële Twitter-account van Fortnite werd er een korte clip geplaatst met het Fortnite-logo waarin Thor te zien is. De datum die erbij staat is 27 augustus, oftewel aankomende donderdag. Op die dag begint ook Fornite: Chapter 2, Season 4.

Elk seizoen bevat natuurlijk weer een Battle Pass met daarin exclusieve skins. Mogelijk is Thor daar onderdeel van. Superhelden zijn niet nieuw in Fortnite: vorige week werden DC Comics-schurken als Joker en Poison Ivy nog aangekondigd en eerder verschenen personages als Thanos, Deadpool en Iron Man al in de game.

Morgen wordt er in Fortnite daarnaast ook een kampioenschap van een dag gehouden, genaamd de #FreeFortnite Cup, een toernooi dat de draak steekt met Apple. Fortnite-ontwikkelaar Epic Games en Apple liggen met elkaar in de clinch nadat Apple de game van iOS heeft gehaald, omdat Epic buiten Apple om spelers wilde laten betalen.

Dit artikel delen:

Lees meer

Gamescom Opening Night Live toont tweede seizoen van Fall Guys Hoogtepunten: Flight Simulator 2020 review en nieuwe Call of Duty
0

Reacties op: Thor komt naar vierde seizoen van Fortnite

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.