This is Vegas mogelijk geannuleerd | Gamer.nl

This is Vegas mogelijk geannuleerd | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Het intellectuele eigendom van This is Vegas kwam vorig jaar in handen van Warner Bros, dat het failliet verklaarde Midway opkocht en daarmee ook de rechten op This is Vegas vergaarde. Het spel was bij Midway al een aantal jaren in ontwikkeling en had voor de overname al 34 miljoen euro aan ontwikkeling gekost. 

Geldverspilling

De anonieme bron wist te melden dat het This is Vegas aanvankelijk gepland stond voor een release aan het eind van vorig jaar, maar uiteindelijk nog acht tot twaalf maanden langer nodig had om afgerond te kunnen worden. "Het is een belachelijke verspilling van geld, een stom budget als je bedenkt dat games zoals Konami's Saw - die winstgevend is gebleken - gemaakt worden met een budget van minder dan 2,5 miljoen euro."

Er gingen al eerder geruchten dat het spel geannuleerd zou zijn. Een aantal Amerikaanse retailers besloten al over te gaan tot het terugstorten van het geld dat consumenten hadden betaald voor hun reservering van This is Vegas. 


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou