They Shall Not Pass-dlc voor Battlefield 1 uitgelicht | Gamer.nl

They Shall Not Pass-dlc voor Battlefield 1 uitgelicht | Gamer.nl

Ontwikkelaar Dice heeft nieuwe informatie vrijgegeven over de aankomende Battlefield 1-dlc genaamd They Shall Not Pass.

Eerder werd een teaser van de dlc uitgebracht, maar nu zijn concrete details bekendgemaakt. They Shall Not Pa voegt het Franse leger en vier nieuwe maps toe aan Battefield 1. De vier maps zijn Verdun Heights, Fort Vaux, Soi ons en Rupture. De verschillende maps laten spelers onder andere de modderige loopgraven en de schoonheid van het Franse landschap ervaren.

Een nieuwe gamemodus wordt ook toegevoegd. Deze heet Frontlines en wordt omschreven als een mix van de eerdere Conquest- en Rush-modi. Twee teams strijden in de Frontlines-modus om een enkele vlag en moeten steeds nieuw gebied zien te veroveren.

Uiteraard bevat de aankomende dlc ook nieuwe voertuigen en wapens. Zo kunnen spelers gebruik maken van een Franse Char 2C- of bepantserde St. Chamond-tank. Hiernaast is ook een Siege Howitzer-wapen en een nieuwe Elite Cla beschikbaar: de Trench Raider.

Een specifieke releasedatum voor de They Shall Not Pa -dlc voor Battlefield 1 is niet bekendgemaakt, maar deze moet in ieder geval in maart verschijnen.

Media has no description
Media has no description
Media has no description
Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou