Nieuws
The Wolf Among Us

The Wolf Among Us 2 speelt zich een halfjaar na eerste game af

Spel is inmiddels volledig in ontwikkeling

Geschreven door Michel Musters op
The Wolf Among Us 2 speelt zich een halfjaar na het eerste deel af. Dat en enkele andere details zijn door Game Informer gedeeld.

Game Informer deelde deze info in het nieuwste nummer van het gametijdschrift, dat een uitgebreid artikel over de aankomende game bevat. Een kleine samenvatting van de informatie werd door Twitter-gebruiker Shinobi gedeeld.

Naast dat de game zich een halfjaar na het eerste deel afspeelt, moet het spel zich in de winter afspelen op allerlei plekken in New York. De game is daarbij inmiddels volledig in productie en het script is af. 

Eerder deze week liet ontwikkelaar Telltale al weten dat het alle toekomstige games in de Unreal Engine ontwikkelt, in plaats van Telltale's eigen engine. Dit zou volgens het artikel in Game Informer de ontwikkeling van The Wolf Among Us 2 versoepelen.

The Wolf Among Us is gebaseerd op de geprezen Fables-strips, waarin personages uit sprookjes naast mensen in de echte wereld leven. Het eerste seizoen viel bij veel spelers in de smaak.

Dit artikel delen:

Lees meer

48.000 cheaters verbannen van Call of Duty: Warzone en Vanguard Sea of Thieves bereikt 5 miljoen spelers op Steam
1

Reacties op: The Wolf Among Us 2 speelt zich een halfjaar na eerste game af

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • avatar

    Remco1988

    • 24 december 2021 09:24
    Er is me iets ontgaan schijnbaar. Maar ik dacht dat Telltale failliet was gegaan en niet meer bestond. Overigens ben ik super blij dat ze dus schijnbaar weer terug bestaan en verder gaan met hun toffe games

    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.