The Witcher-showrunner: Genoeg verhaal voor zeven seizoenen

The Witcher-showrunner: Genoeg verhaal voor zeven seizoenen

Het aftellen naar het eerste seizoen van The Witcher-serie is begonnen en volgens showrunner Lauren Hissrich blijft het niet bij slechts één seizoen.

Lauren Hissrich heeft aan SFX Magazine (GamesRadar) verteld dat er grote plannen zijn voor The Witcher-serie. Volgens de showrunner is er al genoeg verhaal bedacht om zeven seizoenen mee te vullen, maar dan moet het eerste seizoen wel slagen.

"We hebben nog geen tweede seizoen (laten we we hopen dat dit wel gebeurt), maar voor nu moeten we ons bezig houden met de vraag: Hoe houden we de aandacht van ons publiek er in de komende jaren bij? Al onze energie in één seizoen steken, en vervolgens geen idee hebben waar deze personage kunnen groeien, is wel het slechtste wat we kunnen doen ", verhaalt Hissrich.

Verder waarschuwt de vrouw kijkers alvast om niet te gehecht te raken aan hun favoriete personage, de kans bestaat namelijk dat hij/zij het niet overleeft.

Er wordt dus goed nagedacht over de toekomst van The Witcher-serie, ondanks deze er nog niet perse is. Het eerste seizoen is in elk geval een feit en deze is vanaf 20 december op Netflix te zien.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Dat lijkt mij ook wel ja. Meerdere korte verhalen en 5 volledige boeken. Daar kunnen ze wel even mee vooruit.

0

Aangezien er al veel verhalen liggen geloof ik er wel in. Veel series hebben echter het probleem dat ze net een paar seizoenen te lang doorgaan en minder interessant zijn vanaf ca seizoen 4.

0

@fonsrutte Sommige series laten het al na 2 seizoenen vallen. Er kan veel content zijn, maar als ze het niet kunnen verfilmen, tja. Dus ik wacht nog even af.

0

Aanbevolen voor jou