The Witcher-showrunner: 'De boeken zijn mijn leven'

The Witcher-showrunner: 'De boeken zijn mijn leven'

De showrunner van Netflix-serie The Witcher heeft gereageerd op de claims dat de makers een hekel zouden hebben aan het schrijfwerk: "De boeken zijn mijn leven."

Afgelopen oktober claimde voormalige schrijver Beau DeMayo dat sommige schrijvers van de serie een hekel hadden aan de boeken en games. "Ik heb aan shows gewerkt - voornamelijk The Witcher - waar sommige schrijvers een hekel hadden aan de boeken en games (en zelfs de spot dreven met het bronmateriaal). Dat levert alleen maar problemen op en is slecht voor het moraal."

Sindsdien klagen veel fans op de social media-kanalen van showrunner Lauren Schmidt-Hissrich. Tot voor kort reageerde ze niet op de klachten, maar nu heeft ze op Instagram in de reacties toch van zich laten horen.

"Ik heb de boeken nooit bespot. De boeken zijn mijn leven. Ik heb een geweldige band met (boekenschrijver) Mr. Sapkowski en de schrijverskamer is een heilige en veilige plek. Geloof niet alles wat je leest."

De controverse rondom de Netflix-serie bereikte eerder dit najaar een hoogtepunt toen bleek dat Henry Cavill niet terugkeert als hoofdpersonage Geralt of Rivia in het vierde seizoen. Hij wordt vervangen door Liam Hemsworth. De keuze van Cavill heeft mogelijk te maken met het feit dat hij terugkeert als Superman in aankomende DC-films.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Sapkowski lijkt zelf zn eigen boeken te haten en succes van enig afgeleid werk te misgunnen. Dat men een band met de schrijver heeft wil niet zeggen dat het tot een positief resultaat zal leiden.

0
test

Gaaaaaap! Als de boeken haar leven waren, waarom hebben ze dan z’n ffin puinzooi gemaakt van de eerste twee seasons

0

@The soy sauce Wat was daar mis mee dan? Ik heb er wel van genoten. Toegegeven ik heb de boeken gelezen en alleen de games gespeeld dus ik weet er niet alles van.

0
test

@DeRaadSlager Ja er zat ook zeker goede shit in, maar het is vooral aan Cavill te danken die Gerald bijna perfect neerzet Season 1 en 2 waren gewoon all over de place, dat had zoveel beter in elkaar kunnen passen

0
test

@The soy sauce sluit ik me bij aan kon er ook niet van genieten.

0

Aanbevolen voor jou