Nieuws

Geralt uit The Witcher krijgt mogelijk cameo in andere game

SoulCalibur 6?

Geschreven door Pablo Bool op
The Witcher-protagonist Geralt of Rivia krijgt mogelijk een cameo in een game die wordt uitgebracht in 2018. De kans is aanwezig dat dit SoulCalibur 6 gaat worden.

Deze informatie komt via een tweet van het community-hoofd van CD Projekt Red. Hij zegt in een tweet: "Wat als Geralt uit The Witcher stapt en voor de eerste keer een verschijning maakt in een aankomende game later dit jaar?" Er wordt niet gehint naar welke game Geralt eventueel in gaat verschijnen.

De website Let's Play Video Games verwacht dat Geralt een speelbaar personage wordt voor SoulCalibur 6. In een nieuwsbericht laten ze weten een paar weken geleden deze informatie te hebben ontvangen, maar dit niet hebben gepubliceerd vanwege een gebrek aan bewijs. Met de tweet die vandaag werd gemaakt denkt LPVG dat deze informatie toch waar bleek te zijn. De ontwikkelaar achter SoulCalibur 6 heeft al een relatie met CD Projekt Red, omdat Bandai Namco The Witcher 3 heeft gedistribueerd in Europa en The Witcher 2 uitbracht in Australië.

De SouCalibur-serie heeft vaker gastpersonages geïntroduceerd van verschillende franchises. Zo waren Link uit The Legend of Zelda, Yoda en Darth Vader uit Star Wars en Heihachi uit Tekken eerder al speelbaar in de vechtserie.

CD Projekt Red is ook bezig met de ontwikkeling van Cyberpunk 2077. Naast de informatie die te lezen is in ons artikel Wat we al weten van Cyberpunk 2077 is er nog niet veel over deze game bekend. Wel weten we dat de game te zien is op E3 2018 en dat de ontwikkelaar de titel wil neerzetten als een blockbuster franchise.

Dit artikel delen:

Lees meer

Bouw je eigen Far Cry 5-levels met Far Cry Arcade Live om 20:00: Into the Breach
1

Reacties op: Geralt uit The Witcher krijgt mogelijk cameo in andere game

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • TomKerkhof

    • 7 maart 2018 14:25
    Dat zou wel ontzettend tof zijn eerlijk gezegd. Ook beter passend dan Yoda of Darth Vader, dus waarom niet?

    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
    met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.