Nieuws
Lost Ark

The Witcher-personages komen in januari 2023 naar Lost Ark

Ingesproken door de mensen achter de personages uit The Witcher 3: Wild Hunt

Geschreven door Michel Musters op
Geralt of Rivia en andere personages uit de The Witcher-franchise worden in januari 2023 aan de westerse servers van Lost Ark toegevoegd.

De personages zijn in november al op de Zuid-Koreaanse servers geïntroduceerd, maar moeten ergens begin 2023 dus ook hier uitkomen. Het gaat om Geralt, Ciri, Yennefer, Triss en Dandelion. Daarbij spreekt de cast uit The Witcher 3: Wild Hunt de stemmen van deze personages in. 

De personages zijn onderdeel van een tijdelijk beschikbaar evenement binnen de game waarbij ook een eiland genaamd White Wolf's Haven wordt toegevoegd. Terwijl er vieringen plaatsvinden, opent zich een mysterieuze vortex waarbij Geralt en de andere personages vanuit een andere dimensie arriveren. Spelers zullen samenwerken met de personages in deze "botsing van werelden".

Naast nieuwe missies rondom de The Witcher-personages worden er ok cosmetische items gebaseerd op de franchise toegevoegd. Details over wanneer het evenement precies begint in januari en hoelang het beschikbaar blijft, zijn er nog niet.

Lost Ark is ontwikkeld door het Zuid-Koreaanse Smilegate en verscheen in 2019 in Zuid-Korea. Amazon bracht de game dit jaar uit in het Westen, waar het net als de Koreaanse variant free-to-play is.  

Niet alleen in Lost Ark vindt er een cross-over met The Witcher plaats. In het eerste seizoen van de vierde Chapter van Fortnite dat afgelopen weekend is begonnen is Geralt ook opgedoken.

Dit artikel delen:

Lees meer

Streets of Rage-componist werkt aan nieuwe Mega Drive-game Retro Studios zou Xcom-achtige Metroid-game hebben overwogen
0

Reacties op: The Witcher-personages komen in januari 2023 naar Lost Ark

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.