The Witcher Moba-game voor mobiel aangekondigd | Gamer.nl

The Witcher Moba-game voor mobiel aangekondigd | Gamer.nl

PC REVIEW - Als je gevraagd wordt om een Nederlandse gamedeveloper te noemen, zal je vermoedelijk Killzone-ontwikkelaar Guerrilla Games noemen. Toch zijn er inmiddels ook talloze andere, kleinere studios die fraaie (indie)games hebben uitgebracht. Zo brachten de afgelopen jaren ons onder andere Reus van Abbey Games, Awesomenauts van Ronimo Games en Luftrausers van Vlambeer. Met regelmaat komen er dus kwalitatief degelijke titel van Nederlandse bodem. Nieuw in dit rijtje is Amulware, dat debuteert met Roche Fusion.

De game moet eind dit jaar verschijnen voor iOS, Android en Windows Phone en laat spelers met koning lachter Letho, de dwerg Zoltan Chivay, de mysterieuze Operator en tovenares Philippa Eilhart spelen. The Witcher Battle Arena biedt snelle, intense wedstrijden die zijn toegespitst op mobiel gamen. Spelers kunnen het alleen of met vrienden opnemen tegen de computer of tegen andere spelers in 3 vs. 3 wedstrijden. 

The Witcher Battle Arena is ontworpen door CD Projekt Red en ontwikkeld door Fuero Games. De game is geheel gratis om te downloaden en spelers hoeven nooit hun portemonnee te trekken: alles in de game is ontgrendelbaar door het te spelen. Wel kunnen spelers betalen om sneller levels omhoog te gaan.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou