Fan maakt concept van Geralt uit The Witcher in Cyberpunk 2077

Fan maakt concept van Geralt uit The Witcher in Cyberpunk 2077

href="https://www.artstation.com/artwork/aRJ6dR" rel="noopener noreferrer" target="_blank">ArtStation-gebruiker RX Art</a> heeft fan art gedeeld met hierin een concept voor hoe Geralt of Rivia uit The Witcher een plek zou kunnen krijgen in Cyberpunk 2077.

RX Art heeft niet allen een tekening gemaakt van Geralt als een Cyberpunk-personage, maar heeft ook nagedacht over de verschillende wapens, vaardigheden en details die Geralt zou kunnen bezitten in Cyberpunk 2077. Zo is Geralts vertrouwde paard Roach omgetoverd in een indrukwekkende motor met dezelfde naam.

In The Witcher zijn er vijf spreuken die Geralt kan gebruiken om hem te helpen in gevechten; Aard, Igni, Quen, Axii en Yrden. Deze heeft RX veranderd naar een robotarm die vier verschillende modi heeft om te gebruiken. In de tekening is de Shockwave-modus te zien waarbij een explosie van wind, of misschien geluid, via de palm van de hand wordt afgeschoten om de vijand omver te blazen. Verder is er een Energy shield-, Flamethrower- en Hack-modus.

In The Witcher kan Geralt gebruik maken van Witcher’s Vision, dit staat hem toe om bepaalde sporen te zien en mogelijke hints. In Cyberpunk is dit door de getalenteerde fan omgezet naar een Audio-Visual Enhancement System, waarbij Geralt wederom vier verschillende modi heeft om de gameplay te ondersteunen; X-ray-, Sonar, Thermal-modus en AI analysis. Zelfs de Alchemy Potions krijgen een Cyberpunk 2077-variant genaamd Nanobot Potions.

Wellicht is CD Projekt Red al met iets vergelijkbaars bezig, of wordt de studio geïnspireerd door dit concept. Lees hier in de tussentijdalles over wat wij tot nu toe weten over Cyberpunk 2077.

Cyberpunk 2077 is vanaf 16 april 2020 beschikbaar voor pc, PlayStation 4 en Xbox One.

the witcher
the witcher
the witcher
the witcher
the witcher
Cyberpunk 2077

Cyberpunk 2077 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

@denver Een van de eisen aan een bericht is dat het nieuwswaarde moet hebben. Is iets actueel / belangrijk / bijzonder / bekend? > Dan heeft het waarde. Ik denk dat dit wel in het hokje 'bijzonder' geplaatst kan worden gezien de moeite welke er duidelijk ingestoken is, niet? Ik heb veel plezier gehad aan the Witcher 3, ben daarnaast best geinteresseerd in Cyberpunk, dus kan ik dit waarderen.

0
test

@denver Ik ben zelf erg geïnteresseerd in de creaties van anderen en dit soort werk is natuurlijk fantastisch! Ik zou hier natuurlijk graag meer mee willen doen! De tijd die mensen in dit soort dingen steken is overdonderend, hahaha

0
test

Erg gaaf, ik kan dit soort 'nieuwtjes' wel waarderen. :)

0

Aanbevolen voor jou