The Witcher 3 vergde 16 uur aan opgenomen seksscènes | Gamer.nl

The Witcher 3 vergde 16 uur aan opgenomen seksscènes | Gamer.nl

De MSI GT72 2PE Dominator Pro is een compleet pakket van goede hardware. De bijgeleverde extra’s zijn welkom en recente games draaien naar tevredenheid. De effectieve, maar luide koeling maken een nauwsluitende headset verplicht. De laptop is te zwaar om comfortabel mee te nemen. Door die gebrekkige mobiliteit is de GT72 alleen geschikt voor een select gezelschap dat er bakken met geld voor over heeft om per se geen desktop te halen.

"Mensen denken mi chien dat we zonder reden seks in de beginscène stoppen", meldt senior game designer Damien Monhier. "Dat is niet het geval. We tonen dat je personage intiem is geweest met deze vrouw [Yennefer], om je te laten denken dat hij van haar gezelschap geniet. Door seks tonen we dat zij de persoon is waar Geralt verplicht is achteraan te gaan wanneer ze verdwijnt."

Monhier meent dat seks de snelste manier is om een betekenisvolle relatie te tonen tu en twee in-game personages. Dit werkt volgens hem beter dan simpelweg de speler op te dragen iemand achterna te jagen waar hij of zij niet om geeft.

Hoewel haar terugkrijgen de belangrijkste mi ie is in de game, is er genoeg vrijheid om zijmi ies te voltooien. Deze zijn op een natuurlijke wijze verweven, bijvoorbeeld door Geralt naar een plek te wijzen waar Yennefer voor het laatst gezien is om aanwijzingen te zoeken. Daar aangekomen blijken er echter meer dingen aan de hand te zijn, waar Geralt bij kan helpen.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou