Witcher 3-regisseur is nieuwe design director van Cyberpunk 2077

Witcher 3-regisseur is nieuwe design director van Cyberpunk 2077

The Witcher 3-regisseur Konrad Tomaszkiewicz is nu design director van Cyberpunk 2077. Ook is hij vicepresident van game-ontwikkeling bij CD Projekt Red. Dit blijkt uit een update van zijn href="https://www.linkedin.com/in/konrad-tomaszkiewicz-1564084/" rel="noopener noreferrer" target="_blank"><b>LinkedIn-profiel. </b></a>

Tomaszkiewicz was verantwoordelijk voor The Witcher 3: Wild Hunt en de uitbreidingen. Tot voor kort was dit zijn functie op zijn LinkedIn-profiel, maar uit de laatste wijziging blijkt dat hij sinds februari 2019 design director is van Cyberpunk 2077 en vicepresident van game-ontwikkeling bij CD Projekt Red.

Eerder dit jaar verliet creative director Sebastian Stępień de game om bij Blizzard Entertainment aan de slag te gaan. Destijds waren fans ongerust of het vertrek invloed heeft op de ontwikkeling van de game, maar CD Projekt heeft hier niet op gereageerd. Nu lijkt het erop dat het gat wordt opgevuld door Tomaszkiewicz als design director en vicepresident. In hoeverre hij Stępień vervangt is onduidelijk, aangezien de titel 'vicepresident van gameontwikkeling' en zeer brede term is en een design director zich richt op het ontwerp van de game.

Cyberpunk 2077

Hoewel CD Projekt Red niks naar buiten heeft gebracht over een eventuele wisseling van regisseur werd vorige week wel bekend dat de ontwikkelaar aanwezig is op E3 2019. Hoogstwaarschijnlijk wordt de game daar wederom getoond.

Cyberpunk 2077

Cyberpunk 2077 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou