The Witcher 3 krijgt twee uitbreidingen, dertig uur gameplay | Gamer.nl

The Witcher 3 krijgt twee uitbreidingen, dertig uur gameplay | Gamer.nl

The Witcher 3: Wild Hunt krijgt twee uitbreidingen genaamd Heart of Stone en Blood and Wine, die rond de dertig uur aan nieuwe gameplay moeten bieden. Dat meldt Marcin Iwiński, medeoprichter van ontwikkelaar CD Projekt Red, op de officiële The Witcher-website.

“Nu de ontwikkeling van Wild Hunt ten einde loopt, is het team begonnen aan de ontwikkeling van twee nieuwe, grote avonturen die zich afspelen in het The Witcher-universum”, aldus Marcin Iwiński. “We herinneren ons de tijd toen add-on disks games echt uitbreidden door betekenisvolle content te leveren. Als gamers willen wij dat terugbrengen. In het verleden hebben we gezegd dat als we ooit besli en om betaalde content uit te geven, het groot zal worden en het zijn geld waard is. Beide uitbreidingen bieden meer uren aan gameplay dan een aanzienlijk aantal standalone games.”

De Heart of Stone-dlc biedt meer dan tien uur extra gameplay, waarin hoofdpersonage Geralt contact legt met de mysterieuze Man of Gla en op avontuur gaat in No Man’s Land en de donkere steegjes van Oxenfurt. De Blood and Wine-dlc moet zo’n twintig uur aan nieuwe gameplay bieden en bevat een nieuwe regio genaamd Tou aint.

Releasedata en prijzen
De uitbreiding Heart of Stone moet in oktober van dit jaar verschijnen. Blood and Wine staat gepland voor het eerste kwartaal van 2016. De dlc kan met een season pa gekocht worden, die 24,99 euro kost. Heart of Stone kost los 9,99 euro, Blood and Wine 19,99 euro. De lanceringsdatum van The Witcher 3: Wild Hunt zelf is 19 mei. De game en beide uitbreidingen verschijnen voor PlayStation 4, Xbox One en pc. 

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou