The Witcher 3 komt vandaag naar Xbox Game Pass

The Witcher 3 komt vandaag naar Xbox Game Pass

Vanaf vandaag is The Witcher 3: Wild Hunt beschikbaar op Xbox Game Pass, zo heeft Microsoft laten weten.

The Witcher 3 is een van de meest populaire games deze generatie, dus de toevoeging is voor veel Game Pass-leden waarschijnlijk een welkome. Daarbij is het precies op tijd voor de lancering van het eerste seizoen van de Netflix-serie, die vanaf morgen in zijn geheel online staat op de streamingservice.

Daarnaast worden er vandaag nog drie games toegevoegd aan de consoleversie van Xbox Game Pass. Het gaat om de Obsidian-rpg Pillars of Eternity: Complete Edition, de populaire indiegame Untitled Goose Game en tot slot ook Life is Strange: Episode 5, de laatste aflevering van de reeks.

 

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Die game pass is echt het beste product van het decennium voor mij. Gamen is spotgoedkoop geworden. Heb toch geen tijd om alle nieuwe releases meteen op launch te spelen, die tijd is geweest. Worden mooie tijden met de volgende xbox, meteen al honderden games beschikbaar :)

0
test

@-it- Ik snap dat het goed is dat er meteen games beschikbaar zijn hoor, maar waarom is dat een pluspunt voor de nieuwe xbox? want al die honderden games zijn ook al beschikbaar voor de huidige xbox. Ik zie t in ieder geval niet als reden om de nieuwe te moeten kopen. Daarvoor kijk ik dan toch meer naar nieuwe, aankomende games.

0

Drie jaar Xbox gold en 1€ is drie jaar gamepass ultimate PC. Heb het er al uit met Gears5, Outer Worlds en Halo. Top dienst.

0

Aanbevolen voor jou