The Witcher 3 komt naar PlayStation 5 en Xbox Series X

The Witcher 3 komt naar PlayStation 5 en Xbox Series X

The Witcher 3: Wild Hunt Complete Edition komt naar PlayStation 5 en Xbox Series X. Dat laat ontwikkelaar CD Projekt Red href="https://thewitcher.com/en/news/32792/the-witcher-3-wild-hunt-is-coming-to-the-next-generation" rel="noopener noreferrer" target="_blank">weten</a>.

De game wordt beschikbaar als een op zichzelf staande titel en als gratis update voor bezitters van de PlayStation 4-, Xbox One- en pc-versie. De next-gen-versie beschikt over een aantal 'visuele en technische' verbeteringen, waaronder ray-tracing en kortere laadtijden. De technische verbeteringen zijn van toepassing op de hoofdgame en beide uitbreidingen.

Vermoedelijk zijn savefiles van de huidige versie van de game ook compatible met de update, aangezien deze bedoeld is om 'de game te verbeteren wanneer deze op next-gen hardware wordt gespeeld.'

The Witcher 3: Wild Hunt komt ergens volgend jaar naar PlayStation 5 en Xbox Series X.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Nou PC bezitters die het spel nog niet hebben zullen dan snel even nog het spel voor 15 euro moeten kopen in de aanbieding, want denk dat die hierna een tijd lang niet meer in de aanbieding zal zijn.

0
test

@SuperDre Die 2 mensen die m nog niet hebben :)

0

Mensen die een bestaande versie hebben zullen een "update" krijgen. Maar wat betekent dat in vredesnaam? A) je krijgt de updated graphics (aannemelijk) B) je krijgt een upgrade naar de complete edition (niet aannemelijk) Geen punten voor communicatie in dit geval, er zijn zoveel vraagtekens. Ik kan me moeilijk voorstellen dat je de nieuwe versie kunt draaien op de oude PS4/XB1 hardware dus... krijg je de update als je de PS4/XB1 versie in je PS5/XBX stopt wellicht?

0
test

@gimbal2 👆🏻 Dit dus!

0
test

@gimbal2 Dat laatste neem ik aan. Als je de ps4-versie in je ps5 stopt dan krijg je een grafische update. Dat zal natuurlijk niet op de ps4 kunnen (draaien). Dan hou je gewoon de normale versie.

0
test

@gimbal2 Ik denk, dat als je de game hebt voor ps4/xbone dan krijg je de content die je dan hebt met grafische updates. Het complete edition verhaal slaat denk ik meer op als je de game nog niet hebt (als die mensen er nog zijn) en je m koopt voor de ps5.series x.

0

Aanbevolen voor jou