'The Witcher 3 biedt meer dan 200 uur gameplay' | Gamer.nl

'The Witcher 3 biedt meer dan 200 uur gameplay' | Gamer.nl

The Witcher 3: Wild Hunt biedt meer dan 200 uur aan gameplay. Dit stelt senior gamedesigner Damien Monnier van CD Projekt via Twitter.

Monnier beantwoorde afgelopen weekend nog meer vragen over de actie-rpg. Zo liet hij weten dat Andrzej Sapkowski, schrijver van The Witcher-boeken, alleen bij het begin van The Witcher 3 betrokken is geweest. Omdat de game zich na de boeken afspeelt is een eigen team van schrijvers verantwoordelijk voor het verhaal.

Daarnaast is het mogelijk om saves uit de pc-versie van The Witcher 2 over te dragen naar The Witcher 3, hierdoor is het bijvoorbeeld mogelijk om tatoeages over te zetten naar The Witcher 3. Een ander intere ant antwoord bevestigt dat spelers die per boot reizen vijandige wezens in het water kunnen aantreffen. Een heftige storm kan op het water ook roet in het eten gooien en omdat boten kapot kunnen gaan moeten rotsen vermeden worden.

Voor de rest van de beantwoorde vragen verwijzen wij je naar het Twitter-account van Monnier. The Witcher 3: Wild Hunt verschijnt op 19 mei voor PlayStation 4, Xbox One en pc.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou