The Witcher 2 komt ook naar de consoles | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

"Hoewel de PC als platform een bewuste keuze is voor The Witcher 2, willen we ook een console-versie uitbrengen", aldus Tomasz Gop, ontwikkelaar bij CD Projekt.

Een releasedatum voor het spel wordt volgens Gop bekendgemaakt zodra de ontwikkelaar een uitgever heeft gevonden voor het spel. "Echter, verwacht het spel alstublieft niet te snel", voegde hij toe. "The Witcher 2 is in een beginnende ontwikkelingsfase, en omdat het een groot en complex project is zijn er nog vele, vele uren werk voor ons", aldus Gop.

Herkansing

De ontwikkeling van een console-versie van de eerste The Witcher werd stopgezet na financiële problemen bij toenmalige ontwikkelaar Widescreen Games. Deze game had de naam The Witcher: Rise of the White Wolf en werd ontwikkeld voor Xbox 360 en PlayStation 3.
Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou