De content maakt spelers bekend met de gamewereld en met het eerste deel. Dat deel is nooit verschenen voor Xbox 360, waar The Witcher met de Enhanced Edition van deel twee zijn debuut maakt. Mogelijk wordt de introducerende content voor iedereen beschikbaar gemaakt, meldt Badowski.

The Witcher 2: Enhanced Edition is dezelfde game als The Witcher 2 voor PC, maar bevat verschillende uitbreidingen en verbeteringen. Zo zijn de menu's en de besturing volledig geoptimaliseerd voor de spelcomputer en is de game voorzien van ruim een half uur aan extra filmpjes en vier uur aan extra gameplay verdeeld over twee avonturen. De Enhanced Edition is verder voorzien van een soundtrack-cd, een kaart van de gamewereld, en een handleiding.

De Enhanced Edition voor PC bevat dezelfde extra’s als de Xbox 360-versie. Spelers die de normale editie van The Witcher 2 hebben gekocht, kunnen de extra in-game content gratis downloaden. The Witcher 2: Enhanced Edition komt op 17 april uit voor PC en Xbox 360. CD Projekt heeft nog niet besloten of de game op een later tijdstip ook naar de PlayStation 3 komt.