The Witcher 2-DLC gratis voor PC, betaald voor 360 | Gamer.nl

The Witcher 2-DLC gratis voor PC, betaald voor 360 | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

"Als je game voor de PC koopt, hoef je je geen zorgen te maken over verdere kosten. We leveren alle updates en nieuwe content gratis", zo legt Badowski uit. "Dit is niet het geval bij de Xbox 360, omdat bepaalde beleidsvormen van Microsoft gevolgd moeten worden." In het interview praat Badowski niet concreet over of er nog toekomstige downloadbare extra's verschijnen voor The Witcher 2. Als de PC-gebruikers ergens geld voor moeten betalen, dan is het voor "een meer traditioneel uitbreidingspakket." The Witcher 2 verschijnt begin volgend jaar voor de Xbox 360.

Barbaren

Valve, maker van onder andere Team Fortre 2 en Left 4 Dead 2, sprak eind augustus ook over het beleid van Microsoft omtrent DLC. In een interview met Eurogamer vertelde studiobaas Gabe Newell dat "de vele grote updates en gratis content voor The Orange Box niet aan Xbox 360-spelers geleverd kon worden vanwege de opgelegde beperkingen aan Xbox Live." Newel vindt dat Microsoft deze regels moet versoepelen. "Hopelijk ziet Microsoft in dat [het openstellen van Xbox Live] een goede strategie is om klanten tevreden te maken."


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou