The Witcher 2: Assassins of Kings verschijnt 17 mei 2011 | Gamer.nl

The Witcher 2: Assassins of Kings verschijnt 17 mei 2011 | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

De extra weken ontwikkeltijd zullen door het team worden aangewend om de scherpe kantjes van het spel weg te poetsen, stelt Adam Badowski, project lead bij CD Projekt. "We weten ook wel dat spelers het spel zo snel mogelijk willen hebben, maar we hopen desondanks dat zij ons hiervoor zullen vergeven. We zijn ervan overtuigd dat deze extra weken het wachten waard zijn."

Consoleversies

Of er naast een PC-release ook een PlayStation 3- en Xbox 360-versie zullen verschijnen is niet bekend. De studio wilde hier niets over kwijt en kon enkel bevestigen dat het voor de PC-versie gebruik maakt van een engine die zich ook leent voor het ontwikkelen van consolegames. Een consoleversie stond eerder al op de planning voor het eerste deel, maar deze is uiteindelijk om financiële redenen geannuleerd.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou